Locatie IKEA Utrecht Feestavond White Vision

IKEA Feestavond Oud naar Nieuw

Na een verbouwing van ruim 2,5 jaar is IKEA Utrecht op 28 januari 2015 officieel heropend.

De heropening was een groot feest en een feestavond voor het personeel mocht dan natuurlijk ook niet ontbreken. Het feest werd gehouden in de vernieuwde vestiging en wat ’s middags nog een opslag was, was ’s avonds omgetoverd in een hele gezellige feestruimte.

Zoals we van IKEA gewend zijn, was over het decor ook dit keer weer goed nagedacht. Zo waren, helemaal passend bij het thema ‘bouw’, pallets opgestapeld en omgebouwd tot buffet tafels. Wij verzorgden de licht- en geluidsapparatuur en samen met een optreden van Lange Frans en Q-Music is het weer een avond geworden waar we met veel plezier op terugkijken.

IKEA bedankt voor het vertrouwen en de gezellige avond!

No Comments

Leave a Comment

13 − elf =

WordPress Video Lightbox