Dengh Restaurant Feestlocatie White Vision

Ontdek feestlocatie Dengh in Utrecht

Afgelopen weekend verzorgden we de licht- en geluidsvoorzieningen voor een 12,5 jarige huwelijksfeest bij een nieuwe locatie in Utrecht genaamd Dengh. Het was het aller eerste feest in het Koetshuis van Dengh.

Toen wij in januari een eerste bezoek aan Dengh brachten om de mogelijkheden voor de licht- en geluidsvoorzieningen te bekijken, stond alles nog letterlijk in de steigers. Wat is er hard gewerkt de afgelopen maanden en wat is het mooi geworden!

Enkele foto’s die gemaakt zijn voorafgaand aan de feestavond kunt u hieronder bekijken. Mocht u nog op zoek zijn naar een geschikte feestlocatie, dan loont het zeker de moeite om een keer bij Dengh langs te gaan. Meer informatie over Dengh kunt hier terugvinden.

No Comments

Leave a Comment

een × 5 =

WordPress Video Lightbox