IKEA Utrecht White Vision White Show Evenement Feest Bedrijfsfeest Personeelsfeest

IKEA Utrecht

Afgelopen maand verzorgden we het zomerfeest voor IKEA Utrecht. Vanwege de grote verbouwing kon het personeel wel een extra steuntje in de rug gebruiken en dat was dan ook de aanleiding om een feest te organiseren met het thema Western.

Zoals elk jaar was het decor en de aankleding weer top geregeld. Zo was er o.a. een echte Rodeo Stier, werden er bij aankomst cowboyhoeden uitgedeeld en waren er nog meer Westernse attributen om het personeel te vermaken en hetgeen een echt Western tintje te geven. Na de barbecue mocht een line dance workshop natuurlijk niet ontbreken, waarna de feestavond echt van start ging.

Het was weer groot feest van het begin tot het eind. Bij deze willen we IKEA dan ook weer bedanken voor de gezellige avond en het getoonde vertrouwen.

No Comments

Leave a Comment

19 + negentien =

WordPress Video Lightbox