DeFabrique Silo0 White Exclusive Percussionist Saxofonist Lopende DJ Act

PLUS Personeelsfeest in DeFabrique

We genieten nog volop na van het PLUS personeelsfeest. Dit feest werd gehouden in DeFabrique te Maarssen. Na afloop van het diner werden de gasten verrast en opgehaald door een lopende DJ en een saxofonist. De DJ en saxofonist begeleidden de gasten muzikaal naar ruimte SILO0. Hierdoor was de feeststemming meteen gezet waardoor het feest, eenmaal aangekomen in SOLO0, direct van start ging. Met optredens van een percussionist, een saxofonist, New Timeless, onze “White Exclusive Show” en een lasershow als afsluiter is het een avond geworden waar we met heel veel plezier op terugkijken. Hieronder zijn de aftermovie en enkele foto’s van de avond te zien. De foto’s zijn genomen door Corrine Ponsen van Creatieve Fotomissies.

[vimeography id=”1″]

 

No Comments

Leave a Comment

12 − twaalf =

WordPress Video Lightbox