Reacties van onze klanten

Het enthousiasme en de positiviteit van jullie heeft ons vanaf het begin erg aangesproken.

“De samenwerking was erg prettig en het enthousiasme en de positiviteit van jullie heeft ons vanaf het begin erg aangesproken. Ook de samenwerking met de DJ was top. Bas is aan de slag gegaan met het bouwen van de show terwijl wij lekker aan het eten waren en was binnen no time klaar. Verder heeft hij van begin tot eind met groot enthousiasme gedraaid. Prettige communicatie, een aansprekende en unieke stijl (hagelwit) en een goede instelling (koste wat het kost een feestje maken)”

Bas en Bodil

Dikke 10! Alleen maar gedanst!

“Samenwerking met White Vision was Perfect. Alles goed verzorgd en bij problemen opgelost. Wij geven een dikke 10! Alleen maar gedanst en ook super positief ervaren door de gasten.”

Mathias en Marian

De dansvloer was geen moment leeg!

“Wij hebben erg genoten van de feestavond. White Vision heeft voor een topshow gezorgd. Muziek was leuk en afwisselend, en de show zag er strak en netjes uit. De DJ was vriendelijk en stond open voor suggesties van gasten.”

Een tevreden bruidspaar

Een avond om nooit te vergeten!

“Hele leuke reacties gekregen van onze gasten. Sommige gasten hadden verzoeknummers en deze werden ook gedraaid, Het was een avond om nooit te vergeten!”

Robert en Marielle

Het meedenken voorafgaand aan de bruiloft was heel prettig

“De samenwerking met de DJ was top! Met name het meedenken voorafgaand aan de bruiloft was heel prettig, zodat de avond soepel verliep en een groot feest was. Door Bas stond de dansvloer de hele avond vol.  KEEP UP THE GOOD WORK!”

Jan en Anneloes

Wij hebben genoten!

“De samenwerking met White Vision was erg fijn. Er is goed contact geweest tijdens de voorbereidingen van de feestavond en Bas heeft ons een geweldige dansavond bezorgd. Hij voelde de sfeer goed aan en speelde hier ook op in. Wij hebben genoten!”

Nadine en Ramon

Bas was baas!

“Afgelopen zaterdag heeft DJ Bas gedraaid als een baas. Hij heeft echt een lekkere mix gemaakt. Wij hebben onwijs veel complimenten over hem en White Vision ontvangen. Nogmaals bedankt!”

Erike en Rene

Sommige gasten wilden niet meer naar huis, dus dat zegt genoeg!

” Vanaf het eerste gesprek waren de opties duidelijk, hebben we de mogelijkheden kunnen bespreken en keuzes kunnen maken die goed bij ons paste. De Samenwerking met de DJ was helemaal super! Alles was helemaal klaar toen wij uit de dinerzaal kwamen, dus het feest kon gelijk beginnen. Bas was zelf ook erg enthousiast en kreeg de zaal goed aan het dansen. Op het einde wilden sommige gasten ook niet meer naar huis, dus dat zegt genoeg.”

Selena en Sebastiaan

Hij wist niet dat het ook op deze manier kon!

“Wij hadden White Vision gevonden via Mereveld, Zuiver en zelfs via Google!

Wat een mooi feest was het! Echt helemaal top! Muziek was helemaal goed en het Licht en geluid zag er ook helemaal top uit! Wij hebben flink gefeest en willen jullie daar heel erg voor bedanken. Bas was de hele avond erg druk met alles aan elkaar mixen en een mooie opbouw en overgang te creëren naar allerlei goede nummers en wij kregen veel complimenten over de muziek, het licht, de sfeer. Mijn neef vertelde zelfs dat hij nog nooit zo’n bruiloft had meegemaakt en niet wist dat het ook op deze manier kon. Ook aan het feit dat bijna de hele tijd de dansvloer vol stond, kon je wel zien dat iedereen het leuk vond”

Astrid en Richard

Een feest dat perfect bij ons past

“Wij hebben White Vision gevonden via onze feest locatie. De DJ was geweldig en alle wensen zijn meegenomen en verwerkt in een fantastisch feest dat perfect bij ons past!”

Elke en Rick

We zijn zo blij dat jullie er waren 🙂 

“Wat was het fantastisch! Het contact met kantoor team was super! Erg enthousiast, geïnteresseerd en begrepen allen snel wat we leuk vonden. We zijn overladen met complimenten over Rene. We hebben mensen zien dansen die normaal gesproken meer de muurbloemtype zijn. We zijn daarom zo blij dat jullie er waren :)”

Lisanne en Niels

Het feest was geslaagd!

“Het feest ’s avonds was geslaagd, mede dankzij White Vision! De sfeer op het feest was precies zoals we in gedachten hadden. Veel dank hiervoor!”

 

 

Tim en Maren

Schoenen repareren

“We hebben een fantastische feestavond gehad! Norbert was echt een match made in heaven voor onze bruiloft, hij heeft vrijwel de hele avond onze favoriete muziek weten te draaien en daarom hebben we de hele avond gedanst. Het enige nadeel is daarbij dan wel dat ik nu mijn schoenen moet laten repareren”

Dennis en Freya

Wij geven jullie een 10!

“Wij hebben een top avond gehad en onze gasten waren ook super enthousiast! Heel veel complimenten voor de saxofonist. Echt een toegevoegde waarde en zeer gewaardeerd door de gasten ook. Jonathan heeft ook echt goed gedraaid! Naast het feest was de samenwerking met het kantoor goed. Ze dachten met ons mee bijvoorbeeld over de timing van het boeket gooien. Wij geven jullie een 10! niets op aan te merken!”

 

Erik en Fleur

Het was geweldig!

“Wij kwamen Bas en Rene tegen tijdens het schaatsen op de Catharijnesingel met de Walking DJ. De samenwerking daarna met het kantoor team en de DJ was top! Bas gaat helemaal op in zijn muziek.”

Gert en Marlies

In de spirit

“Het was fantastisch en Bas was een super DJ! Heerlijk, flexibel, en in de spirit van de mensen die er waren”

 

Robert en Zana

knap om een feest voor jong en oud zo aan te voelen!

“We hebben ontzettend genoten van het optreden van de DJ, de performance, de lichtvloer etc. Jong en oud hebben heerlijk gedanst en genoten van het feest. DJ Rene is echt heel goed, het is heel knap om een feest voor jong en oud zo aan te voelen.”

Saxofonist en DJ waren perfect op elkaar ingespeeld

“We hebben Bas een half jaar voor het huwelijk ontmoet. Het klikte meteen, gastvrije ontvangst en we hoefden weinig uit te leggen. De reacties tijdens het feest waren geweldig! Saxofonist en DJ waren perfect op elkaar ingespeeld en de DJ speelde perfect in op gasten en sfeer.”

 

Annelous en Steven

Wat een top feest!

“Wij hebben een topfeest gehad! Veel leuke reacties gehad over de dansvloer en de DJ! De muziek was volledig naar wens en er werd lekker gedanst. De samenwerking met Bas en Lara was super goed. Leuk contact en duidelijkheid!”

Wilco en Benita

White Vision is de basis van elk geslaagd feest!

“We hebben een super avond gehad. Jonathan heeft voor een mooie feeststemming gezorgd. We kregen alleen maar complimenten over de muziek die hij draaide. De combinatie van Jonathan,  Frans Duijts en de locatie (Hoppe) hebben er voor gezorgd dat we een onvergetelijke avond hebben gehad. Ontzettend bedankt!”

Nancy en Romano

Dit feest gaan we volgend jaar herhalen!

“De Samenwerking was helemaal top! Goede communicatie, goeie DJ en klantgerichte service. Wij willen het feest volgend jaar graag herhalen!”

Genoten van onze bruiloft met Jonathan

“Wij zijn heerlijk aan het nagenieten van onze bruiloft. Wat een super feest was het ook dankzij DJ Jonathan en zijn TOP muziek! Van de naadloze begeleiding van de openingsdans, het goed aanvoelen van het publiek waar ook de ‘oldies’ en ‘nederlandse meezingers’ hun moment hebben kunnen pakken. Enorm bedankt hiervoor en ook voor de prettige communicatie in de week voorafgaand aan de bruiloft.”

Wouter en Manon

Bedrijfsfeest

“Al jaren klant bij White Vision. Er was prima duidelijke communicatie naar de aanloop van het evenement en de samenwerking met de DJ op het evenement was uitstekend! Ook de artiesten waren super! Ik zou White Vision een 10 geven, ze zijn erg goed!”

Jaap Schimmel
Plus Supermarkten

Annelous en Steven, enthousiast bruidspaar

“Via Bistro Belle werd White Vision direct aangeraden. Het klikte meteen, gastvrije ontvangst en hoefden weinig uit te leggen. De samenwerking met de DJ op de feestavond was uitstekend! We hebben zoveel mensen horen zeggen wie ze zullen bellen als ze een DJ nodig hebben, dat geeft aan hoe goed het was! De Saxofonist en DJ waren perfect op elkaar ingespeeld. Tevens speelde de DJ perfect in op gasten en sfeer.”

Annelous en Steven

Samenwerking was super!

“Via The Green Village en een party bij onze schoonzus kwamen wij bij White Vision. De samenwerking was met Bas en Lara en deze was super goed. Leuk contact en duidelijkheid! Toppie! De muziek was volledig naar wens en er werd lekker gedanst. Het was top geregeld!”

Wilco van Amerongen

Trotste moeder waarvan haar dochter haar ‘Sweet 16’ vierde

“It was an AMAZING, GREAT show!! It was super, the guests loved it, the whole thing: Bas’ enthusiasm, the music, the lights, the dance floor, the modern equipment, the lights… It was a hot temperature but Bas kept them dancing all the time! Unbelievable!!! It was unforgettable and our daughter is VERY HAPPY and thankful! Many friends complimented her/us with the BIG PARTY! Friends say to her “it was the best Sweet 16 party ever”!!!
It is our 2nd party with your company and we hope to have many others! We are receiving many compliments & reactions since the party!  It was just terrific & AMAZING!!!! The relationship with White Vision with the team Lara/Bas/Rene was perfect, very dynamic team, precise, fast feedbacks, clear information, top expertise about the venue, effects, installation and DJ performance!
We also appreciate how smooth, neatly, perfect the dance floor was brought, placed, installed & removed! Excellent staff, polite & client oriented!
Our rate for White Vision from 0-10 is 25!!!! Excellent, very modern & sophisticated equipment of high tech quality; perfect sound; highly skilled professionals. Very enthusiastic, friendly, professional DJ who drove the guests in an amazing atmosphere dancing, enjoying, really great from a-z!

A party with White Vision is THE party! Or better to say THE show!”

Jong en oud hebben heerlijk gedanst

“We hebben ontzettend genoten van het optreden van de DJ, de performance, de lichtvloer etc. Jong en oud hebben heerlijk gedanst en genoten van het feest. De DJ is echt heel goed, het is knap om een feest voor jong en oud zo aan te voelen.”

Enthousiaste bruidegom

“Via Boerderij Mereveld zijn wij in contact gekomen met White Vision. Samenwerking was helemaal top. Goede communicatie en klantgerichte service. Alles is goed en strak geregeld vanuit White Vision! Cijfer? Een 10, wij willen ons feest volgend jaar herhalen. Dan nemen we weer contact op. Ik beveel White Vision zeker aan, een professionele partij en zeer goede DJ en show.”

WordPress Video Lightbox