Bas Panneman

Bas Panneman

Het entertainen zit mij in het bloed. In 2005 vertrok ik naar Spanje om daar te werken in 4 en 5 sterren hotels waarvan de laatste jaren als chief-  entertainer van grotere teams. Terug in Nederland ging ik in 2012 les geven aan het ROC als docent entertainment & evenementenorganisatie en werkte daarnaast met en voor verschillende entertainment bedrijven. Tijdens deze jaren heb ik ook een passie ontwikkeld voor het maken van films.

DJ Bas White Party White Vision
S19A3095 White Vision

Sinds 2017 ben ik eigenaar van White Vision. Sfeer, mensen zich goed laten voelen, een beleving creëren, emoties losmaken, dat is wat mij drijft in het werk. Zowel als docent, als entertainer of organisator van evenementen. Dezelfde motivatie zoek ik ook in de mensen met wie ik werk: passie voor het werk, waardoor je er zelf ook weer energie van krijgt. En dan is de cirkel rond, we geven sfeer en een positieve beleving en krijgen het weer terug van de mensen die genieten van hun feest.

S19A8962 White Vision

Voor jouw feest vinden wij  persoonlijk contact belangrijk. Elk feest is anders en wij willen jullie ideeën en wensen zo goed mogelijk terug laten komen in jullie feest. we maken daarom persoonlijk kennis, praten we over jullie ideeën en geven we  tips. Op deze manier kan jouw feest alleen maar een succes worden!